4.8.13

ES PRESENTA "ENCESA FOTOGRAFIA" A L'ATENEU DE BÉTERA


La vesprada del dia 3 d’agost, al pati de l’Ateneu situat a la plaça del Mercat  Vell de Bétera (El Camp de Túria) es va fer la presentació del llibre de poesia Encesa fotografia d’Alexandre Navarro i Tomàs.
L’acte va estar conduït per l’escriptor Albert Dasí, el qual va introduir al nombrós públic assistent en la biografia no tan sols de Navarro sinó també de la persona que es va encarregar de presentar el llibre el poeta Antoni Ferrer.


Ferrer, un poeta amb una gran formació clàssica i una veu poètica molt personal, va fer una llarga i intensa lloança del llibre signat per Navarro, donant-li al possible lector assistent a l’acte les claus necessàries no tan sols per a entendre millor el poemari, sinó per a saber quins són els fonaments de la seua poètica.
Tot seguit Alexandre Navarro feu una lectura llarga i pausada d’una gran part del llibre la qual va anar acompanyant d’una detallada explicació dels diversos motius que l’havien dut a escriure cada poema. Unes explicacions que venien a enriquir i a demostrar una vegada més quina és els diversos interessos culturals, en el més ampli sentit, de l’autor de Nàquera.


En acabar l’acte i després de signar exemplars es va fer en el mateix lloc un sopar en el que van participar alguns dels escriptors assistents a la presentació com ara Francesc Mompó, Antoni Ferrer, Albert Dasí, Àngels Moreno, Manel Alonso, Enric Sanç, Jesús Girón i Antonio Martínez Peris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada