27.4.12

PRESENTACIÓ DE PETJADES INSOMNES A CASTELLÓ DE LA RIBERA




L'escriptor Manel Alonso va ser l'encarregat de presentar a Castelló de la Ribera el nou llibre de poesia del poeta i cantautor Rafael Estrada, Petjades insomnes. L'acte va tindre lloc el passat vint-i-sis d'abril a la seu de la Societat Musical la Lira Castellonera i va aconseguir congregar un nombrós públic de la localitat i de la comarca que va seguir amb atenció el parlament d'Alonso i la lectura de poesia que feu Estrada.


Petjades insomnes va ser definit per Alonso com  un llibre fruit de la maduresa vital del seu autor, Rafael Estrada i Puertos, una persona de la qual podríem dir-ne polièdrica: docent, cantautor, poeta, polític..., a qui, com diu el clàssic, res humà no li resulta alié.


També  van fer acte de presència diversos intel·lectuals de la comarca de La Costera i de la Ribera Alta  com ara els novel·listes  Anna Moner i Tobies Grimaltos i els poetes Xelo Llopis i Miquel Català.


Aquesta activitat va servir també per a presentar la nova col·lecció de poesia de l’Editorial Germania, Mil poetes un país, de la qual forma part aquest títol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada