23.9.12

ES PRESENTA AL MICALET 55 MANERES DE MIRAR VALÈNCIAEl poeta i narrador Francesc Mompó presentarà el pròxim 26 de setembre, a les 19,30 hores a la Biblioteca de la Societat Coral "El Micalet" de la ciutat de València (carrer Guillem de Castro, 73), el seu nou llibre de poesia 55 maneres de mirar València, editat a la col·lecció Plaerdemavida de l'editorial Germania.
Intervindrà a més de l'autor el poeta i crític literari Jaume Pérez Montaner. També es comptarà amb l'actuació del cantautor Carles Pastor que interpretarà alguns del poemes de Mompó.
Francesc Mompó veu València, com un ésser viu capaç de relacionar-se activament amb els habitants, i una ciutat que interactua amb el seu  jo poètic deixant-li tot un seguit d’impressions que l’han marcat. Moltes d’elles, com si d’una amant freda i despietada es tractara, són sincretismes negatius: com la pròpia història de decadència de personalitat que està vivint la ciutat. En alguns casos, però, encara és l’amant jovençana que t’ofereix la llum dels seus pits perquè en gaudim. 55 mirades del jo poètic fruit de molts anys de relació amb la ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada