16.3.13

ES PRESENTA A ALGEMESÍ "ALEHOP!"



La Casa Cantonera del carrer Pelaio d’Algemesí es va quedar petita el passat quinze de març davant de la nombrosa assistència de gent que va anar a la presentació del nou llibre de poesia de Vicent Nàcher.


L’acte que va ser multidisciplinar ja que a més de la presentació acadèmica del poemari, que porta per títol Alehop!, per part del professor de llengua i literatura Josep-Lluís Ribes


va comptar amb una exposició de panells on s’explicava la vida i obra de Vicent Nàcher, així com uns panells amb imatges tridimensionals on es podien llegir diversos poemes del llibre.


 A més a més el grup de dramatització poètica Confiteor va fer un interessant recital que va anar més enllà de la simple lectura de poemes aplicant tècniques del teatre i del circ per a reforçar la paraula dita. Una paraula que fou acompanyada en tot moment per la música de Josep i Joansa Maravilla.


Alehop! Ens presenta la vida com un circ, on els humans se la juguen cada dia amb arriscats números que donen sentit a l’existència. Amb un alé optimista, Vicent Nàcher Ferrero ens proposa l’entrada a un xou que no s’acaba mai. Hem de xafar fort per tal de tirar endavant, mantenir l’interés i la il·lusió per les coses, i aprendre la lliçó de l’experiència viscuda. Cada pas endavant, ha de comportar una entrega total davant el màgic trajecte que és viure.


Vicent Nàcher és llicenciat en filologia i professor de llengua i literatura.


Vicent Nàcher amb els poetes Joana Navarro i Miquel Català

2 comentaris:

  1. Aprofitant que vaig fer la presentació acadèmica, us remet la meua ressenya de l'espectacular acte:
    http://rebomboris.blogspot.com/2013/03/amb-la-poesia-alehop.html
    Espere que continuen els èxits per a Vicent Nàcher, l'editorial Germania i La Casa Cantonera d'Algemesí.
    Josep-Lluís Ribes.

    ResponElimina
  2. Que pena, quería haber asistido, pero me fue imposible. Pero vaya mis felicitaciones a Vicent Nàcher.

    ResponElimina