14.6.12

ES PRESENTA A PUÇOL QUADERN DELS TORSIMANYS / CUADERNO DE LOS TRUJIMANES



L’escriptor i músic Xavi Sarrià i l’editor i poeta Antoni Martínez Peris seran les persones encarregades de presentar el pròxim 15 de juny, a les 19:30 hores, a Destil·leries Pla de Puçol la segona antologia de poesia de Manel Alonso i Català, que porta com a títol Quadern dels torsimanys/Cuaderno de los trujimanes (Editorial Germania, Alzira, 2012).
En l’acte, organitzat pel col·lectiu L’Andana. Amics del Patrimoni i la Cultura Popular, es té previst que participen un total de huit músics (Martíllopis, Carles Pastor, Rubén Durà, Juanen del grup Infussió, Garri del grup Tapiners, Rafael Estrada, Jesús Barranco del grup Gent del desert i Lluís Vicent), que interpretaran diverses cançons escrites sobre poemes d’Alonso.
Quadern dels torsimanys / Cuaderno de los trujimanes recull una tria personal de la poesia escrita per Alonso els darrers deu anys, però, a diferència de l’anterior antologia, Les hores rehabilitades, publicada fa exactament deu anys, el poeta oferix ara la versió dels seus poemes en castellà, una versió feta per un total de díhuit persones en la seua majoria poetes, però també professors de llengua i literatura.
Manel Alonso es pot considerar un autor tot terreny que ha conreat amb ofici diversos gèneres literaris, com ara la novel·la, el conte, l’article d’opinió, la narrativa infantil i juvenil, entre altres.


*****
Enllaços d'interés:
Vídeo poema en castellano y francés
Vídeo poema en valencià
Entrevista a Morvedre.info
Entrevista EMTV



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada