12.6.12

PRESENTACIÓ A ALCÀSSER DE "SOL DE MITJANIT A REYKJAVIK"


L'escriptor Enric Monforte presentarà el pròxim dimecres 13 de juny  a les 20 hores a La Bohème café-teatre d'Alcàsser el llibre de poesia d'Alba Àlvarez Sol de Mitjanit a Reykjavik. L'acte està organitzat pel col·lectiu pel valencià La Figuera d'aquesta localitat de l'Horta Sud.
Sol de mitjanit a Reykjavík naix d’una fugida i acaba convertint-se en moltes altres coses. Sol de mitjanit a Reykjavík és quelcom semblant a aquella habitació pròpia de la qual parlava Virginia Woolf. És la meua habitació pròpia: sentiments, misèries, re- cords, dèries, reivindicacions, pors, il·lusions, reptes... tot cap a colp de paraula en aquest calaix desastre, en aquest anar despullant-se per a quedar-se amb allò essencial, amb allò que realment som, sense disfresses, sense embolcalls. També tu. Sol de mitjanit a Reykjavík va a ser el lloc on vaig a mantenir el teu record enganxat entre el ventricle esquerre i la punta dels dits; va a ser el temps on vaig a estimar-te sempre.
Alba Àlvarez i Gimeno va nàixer a València el 15 de març de 1985. Durant la seua infància i adolescència viu a Pinedo, terra d’horta, mar i marjal. En l’actualitat resideix a València. És diplomada en Magisteri d’Audició i Llenguatge per la Universitat de València i treballa de mestra en l’Escola Pública. Pel gener de l’any 2010 crea el bloc «Sol de mitjanit a Reykjavík» i comença a penjar allò que escriu a la xarxa. En poc de temps queda captivada per la gent que navega per la Catosfera, per la creativitat que desprenen, per l’estima que mostren envers la llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada