16.10.12

L'ESCRIPTOR ENRIC SANÇ PRESENTA EL SEU POEMARI "EL PLANY DE LES LLETRES FERIDES"


Per Francesc Mompó

El pròxim 19 d'octubre tindrà lloc a la Casa de Cultura de La Pobla de Vallbona la presentació del poemari d'Enric Sanç i Ferrandís "El plany de les lletres ferides" (Col·lecció Mil poetes un país. Editorial Germania, Alzira  2012). L'obra és un recull dels primers versos de l'autor valencià resident en aquesta localitat de la comarca del Camp del Túria.
Uns poemes novells i tendres que conviden a tastar un llibre que tracta de viatjar amb el lector per diversos índrets físics i onírics. On els mots es gronxen segons l'estat d'ànim d'uns versos que van cercant eixa raó continguda en una estrofa de dues cares. L'autor tracta de despullar-se cercant el mot just en un llenguatge acurat, violant rimes i ritmes, i assajant de donar-li forma i color a les paraules.
L'acte serà presentat pels poetes Jaume Pérez Montaner i Ivan Brull. També estaran acompanyats pel cantautor Carles Pastor i Jordi Silvestre al violí, els quals deleitaran al públic amb dues o tres cançons del seu repertori, així com recitaran poemes del propi Pérez Montaner.
****

Publicat al diari Levante El Mercantil Valenciano el dia 15 d'octubre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada