3.10.12

SERGI DURBÀ PRESENTA A LLÍRIA "CAMINS AL SUD"


L'escriptor de Sagunt, Sergi Durbà, presentarà el dia 5 d'octubre a les 19,30 hores, al Casal Jaume I de la comarca valenciana del Camp del Túria, la seua primera novel·la Camins al sud.
Sergi Durbà Cardo va nàixer a Sagunt (Camp de Morvedre) l’any 1979. És, per tant, un escriptor jove format durant els primers anys de la democràcia i criat al caliu de les arrels populars i mediterrànies. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València, actualment combina la docència en un institut de secundària amb la creació literària, activitat aquesta última que s’ha vist reflectida en nombroses col·laboracions als mitjans de comunicació, en un conte premiat per l’Escola Oficial d’Idiomes de València: Les coses com siguen (2006) i, sobretot, en el seu bloc personal Costumari Durbà www.costumaridurba.blogspot.com. Amb Camins al sud, irromp en el panorama literari valencià.
Camins al sud és una narració valenta i carregada d'ironia basada en l'experiència personal de l'autor com a professor de valencià. Una crítica mordaç a un sistema i a unes polítiques educatives que continuen demostrant dia a dia la seua ineficàcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada