15.10.12

UN CAP DE SETMANA AMB MOLTA ACTIVITAT

El pròxim cap de setmana, concretament el divendres deneu d'octubre i el dissabte vint, l'editorial Germania organitza en diverses poblacions valencianes, en col·laboració amb diferents entitats i institucions, un total de cinc presentacions.


Així el dia deneu a les 19, 30 hores a la Casa de Cultura de La Pobla de Vallbona (Camp del Túria) els poetes Jaume Pérez Montaner i Ivan Brull presentaran el llibre de poesia El plany de les lletres ferides del que és autor Enric Sanç.


 També a la mateixa hora   a Algemesí (Ribera Alta), al Museu de la Festa, dins dels actes de la Muixerola, Alba Camarasa presentarà el seu llibre de poesia La farina que admeta.



A les 20 hores a la Casa de Cultura de Puçol (Horta Nord), l'escriptor Manel Alonso i Català presentarà la novel·la d'Antonio Murgui Muñoz Los libros mojados

també a la mateixa hora  però al Club Diario Levante de la ciutat de València,  Carles Forés, Manuel Molins i Empar Torres presentaran la novel·la Col·loquis de Canet de Pau Marqués.



El dia vint, a la plaça de la vila de Montesa (La Costera) dins dels actes de la Fira Medieval l'escriptor Manel Alonso presentarà el llibre de poesia El teu nom és un ésser viu de Josep Manel Vidal. L'acte el tancarà la interpretació d'alguns poemes de Vidal per part del grup musical Barbaritats.
Un cap de setmana que no és més que el preludi d'una tardor que ve carregada d'actes culturals  al voltant de les novetats literàries de Germania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada