24.6.11

SOBRE EL TEU NOM ÉS UN ÉSSER VIU

El diari digital Comarcàlia. info ha publicat en la seu secció de cultura un article sobre l'aparició del llibre de poesia El teu nom és un ésser viu de Josep Manel Vidal en la col·lecció  Plaerdemavida de l'editorial Germania, i que tot seguit reproduïm:

El llibre està editat per Germania
‘El teu nom és un ésser viu’ (Editorial Germania, 2011) és un recull de proses poètiques amb l’amor, el desig, la sensualitat i l’erotisme com a eix temàtic. Este primer llibre de poesia de Josep Manel Vidal (l’Alcúdia de Crespins, 1965) és descrit per Manel Alonso com “un diari íntim o com una col·lecció de breus epístoles adreçades a un tu que des del mateix títol intuïm que es tracta de la persona per la qual batega el cor del poeta”.
Josep Manel Vidal es recrea en el llenguatge, “un llenguatge amb un lèxic ric -continua Alonso-, amb el qual crea escenes d’una gran intensitat emotiva, de vegades tòrrides i sempre amb una sinceritat apassionada. En cada mot es despulla d’una peça de roba, d’hipocresia social, per tal de mostrar-se nu de cos i ànima davant de l’ésser estimat al qual es lliura encadenat per una gran atracció amorosa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada