14.10.13

JOSE MANUEL PRIETO PRESENTA EL SEU LLIBRE ‘L’UNIVERS SENSE PRECIPICI’ A L’ALCORA


  Associacions del municipi i l’agrupació del PSPV-PSOE recolzen l’autor en la seua primera presentació a la província de Castelló.

Jose Manuel Prieto, periodista i autor  ‘L’Univers sense precipici’, publicat per l’editorial Germania, presentà el passat divendres 11 d’octubre el seu llibre a l’Alcora, a la seu del PSPV-PSOE local. Prieto, acompanyat del portaveu local Samuel Falomir, va estar acompanyat per veïns i associacions cíviques d’este municipi castellonenc.
En la seua primera presentació en la província de Castelló, Prieto va destacar que “necessitem societats organitzades, i per això hi ha una part de consciència social molt important en la poesia i en este llibre”, al temps que va demanar “un rearmament moral de la societat i un relat econòmic per a una esquerra desarmada”.
Pel que fa al contingut del llibre, Prieto destacà que “és un llibre amb un objectiu tan egoista com contar el desamor per haver de sobreviure”, i destacà que la literatura, com el periodisme, segueix sent “l’exercici de donar veu a qui lluita per seguir sent front a tot el que continua estant”.

El proper 25 d’octubre, ‘L’Univers sense Precipici’ arriba a la Llibreria El Cresol de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada