6.11.13

SITGES APLAUDEIX "TRÈMOLO DE TARDOR"
El poeta local Joan Duran donava la benvinguda a la nova programació poètica de la Cava del Retiro de Sitges. I ho feia anunciant la presència del poeta Hèctor Serra i el músic Yeray Calvo. “Trèmolo de tardor” és la suma, en forma d’espectacle, dels textos de l’escriptor d’Aldaia i de les notes del cantant d’Algemesí. Un assaig retrobat que es capbussa en les inquietuds urbanes, socials, reivindicatives i amatòries d’aquest tàndem de creadors.


A Sitges, el passat diumenge 3 de novembre, guitarra i piano van envoltar composicions pertanyents a diferents poemaris o antologies en què l’autor de l’Horta Sud ha participat: Trèmolo (Germania, 2013), Màtria. Noves veus poètiques dels Països Catalans (Germania, 2013), Estels de paper (Gerrmania, 2013) o Terrabastall suburbial (Publicacions de la Universitat de València, 2010).


Alhora, i per primera vegada, Yeray Calvo va cantar cançons de collita pròpia que molt prompte veuran la llum en el seu primer treball discogràfic, Intacte, sota el nom de Novembre Elèctric, un disc produït pel recentment nominat als premis Goya Pachi García “Alis”.

Hèctor Serra i Yeray Calvo van agrair l’amabilitat tant de la Cava del Retiro com del Centre Artístic de Sitges per aquesta oportunitat de donar volada a l’espectacle en terres principatines. Ara “Trèmolo de tardor” ja tanca dates per a unes actuacions molt especials a la ciutat de València. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada