27.7.11

"FRONTERES DE VIDRE" A LA FIRA DEL LLIBRE DE TORRENT

(Francesc Mompó amb un exemplar del llibre Fronteres de vidre)

Durant la vesprada del dia 26 de juliol l'escriptor Francesc Mompó va estar signant exemplars del llibre Fronteres de vidre (Editorial Germania, 2011) a la 39 edició de la Fira del llibre de Torrent (l'Horta Sud).
La fira torrentina convoca cada anys diversos expositors a la principal avinguda de la ciutat durant deu dies coincidint amb les Festes Patronals. Aquest important esdeveniment compta des de fa uns anys amb un dia especial dedicat als escriptors durant el qual autors de diferents gèneres signen les seues darreres novetats i conversen amb els seus lectors.
A més la fira programa tot un seguit d'espectacles i activitats d'animació i promoció lectora com ara múltiples sessions de conta-contes destinades als més menuts.
Enguany junt a Mompó han estat presents a la caseta del llibreter Sento Beguer, Ramon Guillem, Lluís Roda, Pere Bessó, Eusebi Morales, Toni Cucarella, Mercè Climent, Marina Guillén i el cantautor Carles Pastor que va interpretar algunes de les cançons del seu darrer àlbum Els ulls de Bob que recull la versió musical de diversos poemes d’autors valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada