19.2.12

PRESENTACIÓ A CA REVOLTA DE RONDALLES DE BENEIXAMA

El passat dissabte 18 de febrer es va presentar a  Ca Revolta el llibre Rondalles de Beneixama del que és autor el professor Francesc Gascó.


L'acte, al qual va assistir un nombrós públic, va estar presentat per l'escriptor Manel Alonso i Català i la professora Laura Santacruz.


Manel Alonso va escenificar  la rondalla Mal de panxa i després va recomanar una atenta lectura del llibre del qual va arribar a dir: "que té la facultat de fer-nos retrocedir al temps de l'infantesa, recuperant unes històries plenes de màgia i de fantasia"
La professora Laura Santacruz destacà, entre altres coses la capacitat de treball,  la  passió per l'ofici de professor i l'amor per la llengua, la cultura i el país de Francesc Gascó.L'autor explicà al públic assistent tot el procés de recopilació de les rondalles i la seua transcripció, donant bona cosa de detalls i contant algunes anècdotes que els presents van agrair amb complicitat i aplaudiments.
Més tard es va obrir un col·loqui i algunes persones es va atrevir a llegir en veu alta alguna de les rondalles.En tancar-se l'acte Francesc Gascó va signar exemplars del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada