24.2.12

PRESENTACIÓ A CANALS D'EL TEU NOM ÉS UN ÉSSER VIU

El passat dimecres 22 de febrer a la biblioteca del Centre Cultural Ca Don José de Canals (La Costera), en un acte organitzat per l'Associació Cultural La Pebrella, es va presentar el llibre de poesia El teu nom és un éssser viu de Josep Manel Vidal.


Va coordinar la presentació Maria Josep Juan la qual,a més, va intorduir als presents en la bibliografia de Vidal i de Manel Alonso, encarregat de presentar el llibre, alhora que feu un repàs de les ja nombroses crítiques positives que del llibre s'han publicat.


L'escriptor Manel Alonso per la seua part va detallar diversos aspectes de la poètica de Vidal així com la manera com aquest ha donar a conèixer al públic la seua obra, una manera molt actual ja que aquest ho ha fet utilitzant les les diverses  xàrcies socials.


Josep Manel Vidal per la seua banda va anar combinant diversos apunts sobre el llibre amb  la lectura d'alguns dels seus poemes. Després el públic enceta un llarg col·loqui en el que es va parlar de poesia però també de l'actualitat social i política que viu el País Valencià.

L'acte és va tancar amb la signatura d'exemplars per part de l'autor.

Fotografies de Pedro García de León.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada