12.5.12

JOCS DE DOS ES PRESENTA A VALÈNCIA


El divendres onze de maig es va congregar un nombrós públic a la seua en València de la Intersindical per assistir a la presentació del primer llibre de poesia de Rosa Roig Celda, Joc de dos.


L'acte va ser presentat per l'escriptora Dolors Jimeno y en ell van prendre la paraula els també escriptors Manel Alonso i Gemma Pasqual així com els mestre Vicent Esteve.
Alonso va centrar la seua intervenció en destacar diversos aspectes del llibre com ara la transversavilitat entre gèneres de la proposta poètica que ens fa Rosa Roig.


Gemma Pasqual  parla del fet d'escriure i tot seguit va llegir els poemes que conformen la darrera part del llibre, Tactes i contactes que van ser seguits amb molta atenció per un públic entregat.
Vicent Esteve per la seua part va fer un retrat personal de l'autora.


Va tancar els parlaments una emocionada Rosa Roig la qual ens va explicar la seua intensa i una mica torturada relació amb la poesia.


Tot seguit Rosa Roig i la seua germana Manola Roig, que s'ha encarregat de les il·lustracions del llibre, van signar exemplars mentre els allí assistents es prenien una copa de cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada