7.9.12

PRESENTACIÓ "DE BLANC SETÍ" AMB EL CLUB POÈTIC REVERSOS



Ahir a la tarda es va dur a terme, en l’espai de la sala VILAWEB, la primera presentació del poemari De blanc setí publicat recentment per l'editorial Germania d'Alzira a la col·lecció Mil poetes un país
L’acte va comptar amb la presència de l’autora, Sandra Domínguez Roig que va intervindre després de les introduccions a l'obra i a la poeta que van fer diversos membres del grup REVERSOS. 
Tomàs Porta feia la primera introducció tot parlant de l’amistat amb l’autora, i Empar Sáez feia una  magnifica presentació de la trajectòria literària de la mateixa.


Sandra D. Roig en la seua intervenció va exposar els motius que l'han portat a escriure el llibre, aturant-se uns momens en l’explicació d’alguns poemes per a situar millors als assistents en el context.
La tèbia llum de la sala i la música de fons van estar una magnifica companyonia així com la lectura realitzada per membres del grup, al que es van afegir diferents  assistents mentre la sala s’omplia de vers tot recitant els poemes  que han confegit el llibre. Finalment s’ha obert un temps a esclarir precs i dubtes envers al poemari. 

Fotografies de Joan Casalpeu i Lairet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada