21.9.14

ES PRESENTA EL LLIBRE "LES RELÍQUIES DAURADES" A SABADELL

Per Antoni M. Bonet


Sorprenentment, moltes vegades, la joventut no és sinònim d’inexperiència. I aquest treball de Tiruphathamma Rakhi, ho demostra sobradament. Sent com és una jove de 20 anys, ahir va presentar a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell un treball sobradament madur i ple de nombroses sorpreses: El seu poemari, publicat per Editorial Germania, LES RELÍQUIES DAURADES.

Es tracta d’una obra densa, amb una consistència pròpia d’un autor avesat i expert, malgrat la seua curta edat, un treball encisador que s’endinsa pels indrets de la poesia íntima i amatòria amb una naturalitat impressionant. Sembla feta per una persona carregada de mil experiències, doncs molts dels seus versos són d’una profunditat característica d’autors amb moltes lectures al llom.
És sens dubte un poemari més que recomanable. Trobe que estem al davant d’una autora que promet una futura obra importantíssima i que el seu camí només acaba de començar amb aquest primer pas a la col·lecció Mil Poetes i un País.


Ni que dir que la presentació va ser un gran èxit, de gent, de vendes i també, més que res, d’emocions i afectes. Quan una persona jove com Rakhi demostra que amés de sobrada energia per a dur endavant els seus projectes posa a la taula tota eixa maduresa, criteri i rigor al seu treball, ens sentim alleugerats de veure que la poesia té boníssimes autores i molts agraïts lectors. El futur de la lírica és ben segur.
A l’acte la seua amiga Prammela ens va regalar amb una entrevista a l’autora molt divertida i també profunda. Al públic allí recollit li va encisar aquesta seua sinceritat i emotivitat quan ens va parlar, l’autora, sobre les seues motivacions, les seues experiències i també els seus anhels.


Tot seguit Montse Cortés ens va fer una excel·lent lectura de un bon grapat de poemes de Relíquies Daurades i a tota la sala el silenci va ser colpit pel suau flux d’emocions que conté el llibre.

També un excepcional grup de joves músics a les guitarres ens van regalar una banda musical de transfons que va acolorir d’una manera càlida i greu els magnífics versos escrits per aquesta autora que s’ha forjat, ja, uns sòlids fonaments poètics. Tirupatthamma  Rakhi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada